Kuşburnu 20ml Sabit Yağ

225,00

Kuşburnu 20ml Sabit Yağ

Kategoriler:

Açıklama

PANACEAE GARDEN

Kuşburnu Yağ

Rosa Canina Bitkisinin çekirdeklerinin ,Soğuk Sıkım yöntemi ile elde edilmiştir.

%100 Saf ve Doğaldır.

GMP (Good Manufacturing Practice) iyi üretim şartlarında ,

ISO9001 Kalitesinde üretilip sertifikalandırılmıştır.

PANACEAE GARDEN Kuşburnu taşıyıcı yağı, öncelikle yüksek C vitamini içeriği ile bilinir, çünkü meyveleri çok sağlıklı, meyveleri çay gibi demlenip kullanılabilir. Besin içeriği bakımından benzersiz olan Kuşburnu meyvesi aynı zamanda en iyi besleyici baz yağlardan biridir. Bununla birlikte, kuşburnu yetenekleri yalnızca beslenme özellikleriyle sınırlı değildir, çünkü bu baz en aktif rejeneratif ajanlar arasında sıralanır.Kuşburnu yağı bileşimi, vitamin ve amino asitlerin bir kombinasyonu ile ayırt edilir. Bu yağ çok yüksek oranda askorbik asit içerir, A vitamini trans-retinoik asit ile temsil edilir.
Kuşburnu yağının bileşimine, tekli ve çoklu doymamış yağ asitleri (oleik, linolenik ve linoleik kütlenin yaklaşık% 95’ini kaplar) hakimdir ve esas olarak stearik ve palmitik olmak üzere doymuş yağ asitlerinin içeriği, organik gliserin oranına eşittir. .
Ayrıca kuşburnu yağı az miktarda eser element ve beta-karoten içerir.Kuşburnu yağı , en güçlü yenileyici yağ olarak kabul edilir ve esas olarak cilt problemleri için kullanılır.
Kolay sindirilebilir formdaki besinler ve aktif vitaminlerin kombinasyonu sayesinde doku yenilenmesini, yara ve çatlak izlerinin azalmasını, cilt renginin ve dokusunun düzelmesini, pişik ve sıyrıkların onarılmasını, nörodermatit tedavisini, sedef hastalığı ve egzamada etkilidir.Kuşburnu yağı, yatak yaralarını, meme ve ayaklardaki çatlakları gidermek, ciltte çatlama, dış ve spesifik ülserler, dermatozlar ve trofik ülserlerden kurtulmak için kullanılır. Kuşburnu yağı, sorunlu, kuru, yağlı, hassas ciltlerin ve genişlemiş gözeneklere, tahrişe ve soyulmaya eğilimli ciltlerin sürekli bakımı için en iyi aktif maddelere sahiptir. Yüksek kaliteli yenilenmeyi ve sıkılaşmayı, kırışıklıkları yumuşatmayı ve cildin nemini geri kazandırmayı destekleyen dudak ve göz çevresindeki cildin bakımı için en etkili yağlardan biridir.
Yağın yenileyici yetenekleri , yaşlanma sürecini yavaşlatma , cildin elastikiyetini ve rengini geri kazandırma, dokusunu yenileme, kırışıklıkların gelişmesini ve derinleşmesini önleme, sarkma ve foto yaşlanmayı önlemede tam olarak etki gösterir.
Kuşburnu yağı, yaşlılık lekeleriyle mücadele etmek , akne sonrası da dahil olmak üzere lekeleri azaltmak ve çatlak izlerinin görünürlüğünü azaltmaya yardımcıdır.
Kuşburnu yağı cilt yüzeyinde oluşturduğu film sayesinde cildi güneş ışınlarına ve iklim faktörlerine maruz kalmaktan aktif olarak korur.
Kuşburnu yağı, saç bakımı alanında da yeri doldurulamaz özellikler göstermektedir. Yağlı değildir, hafiftir, saçın yüzeyini etkili bir şekilde korur, yapısını ve genel durumunu iyileştirir, ağartma, perma, boyama, yanma sonrası hasarın yenilenmesini destekler, kış aylarında saçı etkili bir şekilde onarır. Saç daha yumuşak ve daha parlak hale getirir.
Bu bazı tırnak bakımı için besleyici ve güçlendirici bir baz olarak da kullanabilirsiniz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.